Краб МБ з Планета-3-самопал Мб Планета+ кпп Заз
Хороший москаль-мертвий москаль!
Ну це не зовсім адаптер, точніше зовсім не адаптерЦе не те що Ви напевне думаєте ,якби приставка до переду чи заду мотоблока. Тута буде робитись така собі рама ,а на раму навішатся мотоблок, від колісного редуктора просто цепна передача на задній міст -вал , передня балка із рульовим, вродіби і усе
А і ще із тормозями щось треба придумати
Місця на задньому валові багато ,то можливо якийсь із мотоцикла якось примоделюю ,або лєнточний чи як він там називаєтся
Це барабан ,закріплений на валові жорстко кругом якого тормозна лєнта з наклепаною томозною накладкою, одна стороа закріплена а до тругої кріпится чи тросік чи тяга .
Руський воєнний корабель -пішов нах@й .
Жигулівськіїх-же можна за безцінь набрати з невеликими дефектами . А передні то є покищо два варіанти, це 10-ки від якоїсь СГ-техніки і 9-ки .Покищо вивчаю якби можна було зроити переню балку, щоб без токарки обійтись.
Впринципі знайшов як це робив Спенсор, мабуть знаєте такоготолковий хлопчина, але покищо щукаю матеріал для шкворнів якісь пальці треба ,це потрібно трохи часу а у мене не має того часу, ото і покищо просто як зявляєтся вільна хвилина то щось переглянути на ютубі чи так щось пошукати .
По трошечки я рухаюсь, було пару годин часу то приміряв як то все у мене буде виглядати .
Якось так
![]()
Далі планую робити передню балку, ще не знаю як це усе у мене будеПокищо не знаю що роити із передніми ступечками чи готові купляти, чи може якось самому попробувати прилаштувати барабани від мото-коліс .
Рама ще буде підсилюватись .
Почав робити передню балку, кулісу .
Зробив ступеці для передніх коліс,використав барабани із мотоколіс і отак вийшло
Обрізав обточив болгаркою і і заложив між двох половинок диска .Так добре по всій окружності ,той обрізаний барабан обжався і не прийшось купяти ніяких ступечок .
Ну і так робю, я навіть незнаю як це назвати ,напевео цапфи зі шквонемсаморобні. Тута я нічого не видумував а робю за принципом Спенсора .
Якось так виходить.
![]()
Просверив в шестиграннику овір 14 мм і в якості шкворня буде віська від мотоцика .
Це усе покищо на прихватках. так для примірки .
Моживо хтось порадить. Щось не знаю на скіьки градусів до упора повинноб повертатися коесо, хочаб приблизно .Можтво мені прийдется з переду раму звужувати .
Останній раз редагувалося Егора76; 09.12.2014 в 21:32.
Ігоре у мене по сенсору пальцем малювати також не дуже виходить, але на тобі приблизну схему як правильно робити рульову трапеціюпередня частина трапеції має бути ширшою. Літерою "Шо" я позначив шкворні, як бачиш вони у тебе дуже близько до колеса і ти не можеш зробити розвернену трапецію. Червона лінія випадок - тяга позаду осі, зелена з переду, з переду її важче впихнути і не все можливо.
Останній раз редагувалося Vladyka; 09.12.2014 в 23:20.
мотоблоки Вейма(097)-610-20-19 vladgreenline.com
youtube.com/channel/UCSsjYatIXnZxORW1ojmvsGg
Я це розумію , просто навіть щоб розвернути балку то теж не получаєтся ,кастор і акерман уже недасть цього зробити. Потрібно переварювати ричаги і переносити поперечну тягу за балку.
А в такім випадку як у мене, якщо провести умовні лініїї ,шкорень, палець поперечноъ тяги, і середина моста, то у мене пальці поперечної тяги виходять десь в середені диска
Коротше така байда получаєтсяале я не переживаю, перероблю ,за то набрався трошки досвіду як не треба робити
![]()
Игора,шикарно втыкаеться на балку рейка от славуты-ставриды,вкупе с рулевым карданом от 2105-07.После гололёда на разборке обновления,мож там поискать?
Дякую Ростеславе за інформацію, на слідуючий мінік( а я ще планую зробити оного мініка, тілки уже трошки серйознішого) буду мати на увазі .
А для цего то є уже газоновська рульова колонка, навіть не знаю як я її туди втулюбум пробовать .
Сьогодні була уже примірка культика на раму![]()
Уже дещо прояснюєтся , що рама за довгапривик усе з запасом
прийдется вкоротчувати і задню вісь посувати до переду .
Можливо хтось підкаже, у якого підшипника може бути 34 мм внутрішньої обойми ?Маю на увазі бчи може бути підшипник з таким розміром внутрішньої обойми .
Друже,где-то хлопцы уже давали таблицу подбора подшпнков,попробуйте поиском сайта найти.Класный миник вырисовываеться,аж руки зачесались.
Ось посилання на каталоги може допоможе вам.
Останній раз редагувалося volia; 11.12.2014 в 19:30.
Мототрактор з мотоблока БЕЛАРУСЬ BL-12Е (12к.с)
Легкий мотоблок БЕЛАРУСЬ BL 900 ( 6.5к.с)
Уже найшов каталоги, не має такого підшипникаПотрібно проточувати вала щоб розгрузити колісну вісь в культику . .
Дякую друзі за турботу !
Та то тіки покищо примірка була, і то не усе мені ще подобаєтся.Головне завдання це косіння. як то буде ще не знаю, но якби там не було, головне для мене це щоб не пішки ходити за мб .
Тута у мене ще таке назріло запитання .
Як я буду натягувати цепок. Можна зірочкою звичайно ,зробити натяжне. А у мене ще є така ідея насадити на вала ,допустим 205-тих підшипників зо 3, 4 штука і от ними і натягувати. Так от не знаю чи на довго цепка вистарчить,чи може буде ходити ?
Соціальні закладки