Незнаю, може кому буде цікаво .Може п Громову, він наманався мені допомогти розібратись і підбором підшипника. Дякую йому, з мене могорич
Справа така,віднайшрв я якогось такого підшипника ,дивітся на фото.Внутрішній діаметер в нього 35 мм. але там є якась гайка зажимна, якщо нею зажимати то та втулочка зжимаєтся і прижимаєтся то вала. Коротше підшипник двох рядний, самовстановлюючий із кришкою із сальниками, коротше сурьозний такий корпус підшипника,
тепер можна не боятись за пів-вісь ,уже не повиннаб зігнутись чи зломатись .
Руський воєнний корабель -пішов нах@й .
Вітаю усіх !
Зявилось трошки вільного часу і попрацював дад задньою навіскою. Таке у мене вийшло
Зразу приробив саджалку, щоб якось так попробував підйом на важкість. То може бути, враховуючи що саджалка найважче що мені прийдется піднімати .
Ще не все доробив, потрібно ще якийсь важіль примастирити і механізм фіксування в піднятому стані.
Причіпне для прополювачів ,може попробую обгортати картоплю. То щоб непереробляти культиватора ,вирішив так приробити. Це причіпне зємне. Можна буде використовувати мотоблочне навісне.
Ну і такий механізм (незнаю від чого ) планую для передньої навіски, для роторної коси.
Що-то за мультики на форумі Вислав пост ,виявилось що два рази вислав, один видалив а видалтлтсь обидва і як тепер бути?
Доробив крыплення для роторки, до свого мініка
Робоче положення
Так припіднімаєтся для маневрування, для розворотів. Поки ще не вирішив чи потрібна там ця пружина.
Для транспортування так закиаєтся ,ще потрібна придумати щоб якось фіксувалась.
Натажне підпружинене. Можна при потребі повернутись до заводського кріплення. Якось так у мене виходить. Літом ще може вилізуть які косяки , то ще будем доробляти .
Вибачте не додивився бо не часто буваю на форумі а Ви вже показували свій первий виїзд. Тепер з того що я побачив з первого Вашого виїзду: заспокоювач який я Вам малював здається мені Вам не допоможе тому що є рух в перед і назад тому цеп провисатиме (зверху при русі назад та знизу при русі в перед). Тому моє міркування таке натяжні з пружинами. Але зі свого досвіду як я памятаю на комбаїнах РКС та СПС не було взагалі ні натяжних ні заспокоювачів але приводна зірочка була зверху а ведома в низу (правда цеп був дебелий )та натягувалась болтами . Тому якщо Ви натягните цеп щоб не провисав та не болтався так що злетить з зірочок то все буде добре.
Останній раз редагувалося ALTRAD; 01.02.2015 в 18:41.
Вітаю усіх ! І як Вам ? Це був перший виїзд, я навіть не знав як ним кермувати, щей втїхав на докатках, то на відео видно що буксує ,такі колеса як привідні взагалі не годятся .На жигулівських значно краще, навіть не зважаючи що радіус повороту збільшуєтся Колія на задніх колесах міняєтся ,то є можливість використовувати колеса із широкою резиною .
Справав тому, що я може не так висловився в тім пості, в якім писав про заспокоювачі,
Потрібні якби направляючі і разом з тим щоб закрити цепок з низу. Цего мініка я планую використовувати для косіння роторкою,от коли їхати по скошеній траві то цепок може захвачувати траву і намотає на вали чи передній чи задній. Я Впринципі знаю як то зробити ,але зати і зробти то трошки є різниця
Часу просто не має майже взагалі .
І ще, випробовування показало що натяжних не потрібно взагалі. Я по Ваших порадах просто зробив так щоб натягувати цепка повністю із заднім валом ,за принципом як в мотоциклі натягаєтся змішенням задньої осі, так і в мене,я показував на фото .
Так не злітає, по крайній мірі ні разу не злетів . Єдине що потрібно приробити якогось кожуха ,поки що міркую
Мені подобається Ваш витвір, але задню вісь трішки б нагрузити... ну це на мою думку а так я вже казав що не тільки косити а й саджати, підгортати та копати ним будете я в цьому впевнений.
Не могли б Ви виложити фото як Ви зробили щоб міняти колію? Зарані дякую Вам.
Дякую!
Задню вісь не проблема нагрузити Буду пробувати як і що то покаже весна літо .
За тим самим принципом ,що в тяжких мотоблоках.Трошки якби не зручно добиратись до блолтів, но що поробиш за то просто без ніяких ускладнень .
Я зроблю фото .
Трошки опишу словами .Токар виточив мені якби блін під диск і таку товстостінну втулку на вал, яка заходить по шпонці, я цн усе зварив до купи і полачилась якби ступеця .Я викладав фото ще на початках.
Я взяв ще товстостінну трубу. Відрізав прблизно по пять см., розрізав ці відрізки по половині по довжині, до них приварив вуха якби із отворами для болтів ,
однин кусок приварюємо до ступеці і другого через болти зажимаєм до вала колісного, і ще в тім куску що приварений прорізаєм паз, для шпонки але попередньо перд зварюванням і і співставляєм пази на ступеці і те що ми зробили зварюємо. Че сно сказати ,мені трудніше описати чим зробити було
Але я зроблю фото ,бо краще раз побачити, чим сто почути
Це відео про мою дурну самовпевненість Довипробовувася на горбах
Останній раз редагувалося Егора76; 05.02.2015 в 19:37.
Соціальні закладки