Друже,корбу надо изготовить с длинной храповой втулкой,тада 19" станут на раз.А для боронки неплохо бы колесико посередке бороны поставить,легче на руки будет.
Друже,корбу надо изготовить с длинной храповой втулкой,тада 19" станут на раз.А для боронки неплохо бы колесико посередке бороны поставить,легче на руки будет.
Дякую ,щось мені навіть в голову не приходило ,що можна корбу заводну зробити з довгою втулкою прокручував в своїй голові різні варіанти, но за корбу так і не здогадався Все думаю чи далекоб я заїхав без форуму і всіх Вас друзі. Майже усе своє навісне я виготовляв з допомогою форуму .Ну і ось знову Ваша порада за колесико вчасно. Яж спочаткуб поносивби на руках культика, може потім і додумавсяб ,а може і ні .Тож ще раз дякую .
Руський воєнний корабель -пішов нах@й .
Христос Воскрес. для польових робіт хочу зробити колеса із розблокіраторами типу
я так розумію при розворотах конусний палець сам проскакує а повернувши його на 90* він опускається в глибший паз і розблокіровки немає. питання:якого діаметра робити палець,і як працює подібний пристрій ?маю на увазі чи варто їх робити.
Кентавр МБ1012ДЕ-8 . МКБ-70
Воистину Воскрес Христос!Думаю,милиметров 12 с головой хватит.Можно пробовать шток с задних амортов автоклассики,11мм,по-моему.Володя,на какая скорость на 19" при межрядке?
КАКАЯ СКОРОСТЬ?ідея збільшити колеса у мене виникла коли зробив раму прицепа
і виїхав на випробовування на першій мене обганяли пішоходи на другій я їх помалу обганяв. тоді і доварив верхню втулку (трохи помізгувавши)
під колеса які стояли на прицепі.зараз на першій нормально іду за МБ .івже рік рідні колеса не використовую.взимку була ідея встановити вело комп щоб і мотогодини і швидкість бачити но...
Христос воскрес!
Володя, а Ви не "прапорщик Шматко" з серіалу "Солдати"?.. Щось фарби кольору "хакі" у Вас багато!.. Кожну втулочку цією фарбою пофарбовано... Хотів я за допомогою такої фарби свого "дєда" мілітаризувати, прибомбити знак "Гвардія" ( у мене такий є в наявності - я ж "гвардєєц")...
Потім збирався "вєроломно" напасти на Німеччину і здатися в полон...
"Лихо закрученный сюжет"... Чи не так?!.
Може б я у Вас "каністру" відкупив? Ну, а якщо серйозно, то звичайно не каністру, але з літр можна.
Мототрактор "Zubr JR-Q78" ("John Deere Ambulance") @ "Протон МБ-80-Кузька"
фарбу "хакі" брав в магазині її ж змішував із жовтою і виходила оливкова під колір мотоблока.А напасти і здатись в полон для нашого народу це хороша ідея!!!!
а що ніхто не робив до свого МБ розблокіратори коліс хотів почути "за" і "проти". чи може є на форумі яка вітка?
Здається у "Бортжурналі 105-ї Зірки" справжній "Мікеланджело" Yura2704 з Хмельницького описував і показував фото виготовлених розблокіраторів. До наших "Кузьок" я розблокіраторів ще не бачив.
За ідею зі змішуванням фарб дякую!
Здаватись у полон не буду, доки не куплю фарбу "хакі".
Мототрактор "Zubr JR-Q78" ("John Deere Ambulance") @ "Протон МБ-80-Кузька"
Неробив ще розблокіраторів, самому цікаво. Але у мене проблема із токарем ,то збираюсь просто купити, якщо знайду.
А у мене знову проблема, ось на фото я показав. Ну качка б мене копнула ,збирався картоплю поборонувати а воно носом запороло Ну добре друзі поїду кладку робити, щоб худобу переганяти через річку, трішки нервозність пройде, тоді завару .Може друзі щось порадите, атож на зварці може знову тріснути .
Але як тоді регулювати ширину колії, Там ступеця тоді неналізи. Чи може Ви маєте наувазі підсилити до першої дирки. Я думаю зробити так ,на всю довжжину цієї зламаної труби ,(щось я друзі незнаю як воно називаєтся, одіти трубу, ну і як Ви мені порадили ,проварити по розрізу .А на ступеці обрізати втулку і виготлвити по розміру .Як Вам така ідея. От тільки я незнаю якщо одіти трубу, як тоді ці дирки відшукати, щоб просверлити .
Пане Юрію ,я щось не зрозумів. Якщо можна то поясніть мені ще раз. Це що Ви назвали втулкою, це шистигранка (назву її мамкою), яка одіваєтся на вісь редуктора ,теж шестигранка (папка), і штопорится пальчиком .А по решту 3-м отворам регулюєтся ступеця (Ширина колії ) Може щось зрозумієте в моїй писанині.
якщо звузити до мінімуму колію ,в наших малюках. їх тяжко втримати при русі в міжрядді як мотокультиватор.я розвертав щей ступицями назовні.зараз колія на 60 постійно .
Терпіння;Любов та Безкорисливість
[B]Зірка151:СадкоМ-900[/B]
Доброго дня усім
Пане Юрію, ця труба одіваєтся на вісь редуктора, і вісь редуктора досягує до злому. Якщо я забю туди якусь втулку, то не одіну на вісь редуктора. Якщо злом бувби далі блище до колеса, тодіб усе получилось .Там якщо підсилювати то тільки по верху цієї труби. Так як пропонує пан Ростислав .
Але далі залишаєтся ще кусок труби можна сказати не захищений від злому, особливо на тих дирках. Ось тут я і скористаюсь Вашою порадою.
Таким чином обєднавши п Ростислава і Вашу пораду у мене вийде досить міцна вісь .І нехай попробує тоді тріснути .
Соціальні закладки