Доброго дня усім. Ну друзі ,діло пішло, оськи відремонтовані ,полем картоплю .Є невеличке відео ,якість вкрай погана, на більше мій інтернет неспосібний А от як мене ганяє мб, то видно ,пару пачок цигарок з мене вискочило аж бігом
Доброго дня усім. Ну друзі ,діло пішло, оськи відремонтовані ,полем картоплю .Є невеличке відео ,якість вкрай погана, на більше мій інтернет неспосібний А от як мене ганяє мб, то видно ,пару пачок цигарок з мене вискочило аж бігом
Руський воєнний корабель -пішов нах@й .
Добрий день! А чи пробував хтось використовувати цей мотоблок для прополки картоплі зменшенням ширини фрези і чи реально це взагалі, а то я як не крутив, нічого не виходить, а коли чіпаю фрезу ззаду вона чомусь зачіпає форкоп. Може хтось щось підкаже
Доброго дня усім. Пробував ,навіть прорихлив декілька рядків .Але дуже важко на руки, постійно одна із сторін фрези зариваєтся більше чим інша ,і мб завалюєтся на бік, тому і важко мб втримати вертикально. Хоча цілком можливо якщо би спробувати з іншими фрезами. У мене по кругу три ножі ,от якби була можливість хочаб спробувати фрезу із чотирма ножами тоді тоді можна булоб щось пошаманити над фрезами А моя фреза здаєтся не пригодна для прополки між рядь але може я і помиляюсь ще мало експерементував .
Шановний Genascoop, Ви може якусь фоточку закинули-б ,а то незрозуміло що у Вас там чіпляє ,можливо у Вас на фрезах ножі довші, а можливо у вас фреза активна, бо і такі ідуть з нашими мб Можливо у Вас ( форкоп ) причіпне неправильно якось прикручений .Бо щось ніяк незрозумію ,як фреза може дістати форкопа ,причіпного .
Думаю, що найближчим часом закинусвого звырка, зроблю декылька фоток у зборі і тоді поміркуємо що не так
Доброго дня усім. І так друзі,возика до свого мньшого мб майже доробив, залишилось бляху причіпити на борти. Але я і так їздив по кропиву, траву і до худоби. Скажу так мені все подобаєтся ,думав що без розблокіраторів буде проблема з поворотами .Але все нормально лешень треба звикнути. Але є одна проблемка з освітленням, точніше немає ніякого освітлення .Якби генератора і нема де всунути, тай крутити його чимось треба, а це якісь шківи кріплення треба доробляти ,а на це просто вже немає часу. Можииво хтось порадить якесь акумуляторне освілення ,щось таке зняв акум. підзарядив коли потрібно , і поїхав .Чи це не дуже добра ідея . Світити приблизно, без перервно ,потрібно хвилин 40 .
Терпіння;Любов та Безкорисливість
[B]Зірка151:СадкоМ-900[/B]
Пошукайте там де різні запчастини до велосипедів продаються. Тепер уже динаму крутити ніхто не хоче а купують діодні фари та ще з акумуляторами для щоденої підзарядки. А ще бонусом може бути сигнал і різні режими мигання світла. У одному комп'ютерному магазині бачив ліхтарик з двома підзарядками: від розетки і від прикурювача, укомплектований акумулятором. Діод один великий світить через лінзу якою регулюється пучок світла: можна променем 200м, або розсіяти навкруги 5м, два режими світінння: яскравий і тускніший і режим блиманння. Коштує 125 грн.
Приблизно такий.
Останній раз редагувалося Vladyka; 27.05.2013 в 15:48.
мотоблоки Вейма(097)-610-20-19 vladgreenline.com
youtube.com/channel/UCSsjYatIXnZxORW1ojmvsGg
Игорь, купите мото АКБ кислотный или гелевый (смотрите тему о мопедах) + диодный светильник и будет Вам светить не только 40 мин. И заряжать далеко не каждый день будете в зависимости от потребителей, конечно( сигнал, кондиционер,дачтик дождя,камера заднего вида,навигатор и пр.).
Дякую друз,і щрсь пошукаю.Бо без світла ніяк .
Вдогонку с сказанному предлагаю и динамо-фонарик,как бы всегда готов к бою и заодно мобилку подзарядить можно,сдохла если.Для звонка другу с би-ксеноном.
Доброго дня всім. Пролка між рядь бурячка, пройшла на ура .Звісно що на фрезах напевно булоб краще, але я от думаю вроді і так не погано. А для рихлення міжрядь думаю щось доробити інше .
І ще доповню ,Колись ще за колгоспів ,у нас по буряку їздили такі гусеничні трактори, з вузькими гусеницями ,я щось затрудняюсь як вони називались, але їх у нас називали Молдаванами. Так от у них були гарні міжрядні культиватори для буряка, там якби стояли два ножі і основне що у них був для рихлення, такий набір якби зірочок .От якби хоча глянути .Напевно Юрій Рибачок, про них знає краще ,основне цікавлять ці зірочки, що вони собою придставляють. Скільки я не питаю за цей культиватор, ніхто нічого конкретно незнає ,чи просто нехочуть пояснити .Тож п. Юрію, буду вдячний за розяснення .
Останній раз редагувалося Егора76; 30.05.2013 в 11:58.
Може і немає у Вас зарядного Ігоре. Справа в тому що в "коногонках" напруга батарей була 3,6\/, це в доливних лужних акумуляторах.
Треба сказати що для дому така річ була б чудовою. Ближній-дальній, світить дуже далеко годин по 10, а то і більше та і вистачить років на 10. Таких як на фото я уже не носив.
Соціальні закладки