Мототрактор "Zubr JR-Q78" ("John Deere Ambulance") @ "Протон МБ-80-Кузька"
завтра поміряю і напишу.на грунтозацепах пробував розорювати картоплю, наїхавши на бульбу вона калічиться ,після резини цього немає тай редуктор постійно повз по терикону.коли робив прицеп рішив попробувати установити великі колеса намотоблок,їх тоді куча було на металі і мені сподобалось.
Кентавр МБ1012ДЕ-8 . МКБ-70
Добра усім. Пробував я сьгодні свого культика на зарозшій маленнькій ділянці. Щось там дружина посіяла але так і нічого не зійшло. Тож я тут як тут вмрішив попробувати як веде себе культик на високім буряні. Може сильдерати буду сіяти і буду прифрезовувати.
Такий був бурян
це після двох проходів
на фрези намотувало тільки при першім проході. Після одго проходу почистив і не намотувало зовсім
Ну і вся робота. Грядочка готова Дружина в захваті я задоволений сусіди в ауті
Зробив чотири проходи, але можна було і трьома обійтись.
Руський воєнний корабель -пішов нах@й .
Головне що сусіди в ауті!Гарна робота, та на сидератах намотуватиме більше, хоч на тій же гірчиці, бо маса там побільше. То може варто подумати про ротора? Ігоре, Ви питали вище Володю про розмір коліс, не бачу чи відповів, та пригадую що в нього стояли мотоколеса на 19" (К-750, МТ-10, Урал).
Тоже сегодня гербарий собирал фрезами. Посеял буряк отвратно, остался клинок, поросший березкой и горчаком. Жаль, фотов не сделал, вид у фрез был гринписовский. Просто катки с усами по бокам из спутанной березки. Чистил фрезы несколько раз за проход.
Думаю п Юрію думаю може і надумаю
Та ні це не головне. Головне що питали разів зо пять, що я на цій грядці посіяв, а я їм барбарис зимовий що на голову збрело і не можна нічого робити на грядці пока не виросте це я так трішки розважуюсь із сусідами. Головне що вони повірили а тут я перефрезевав .І знову не втримався, сказав що буду сіяти часник на розсаду .От тіль ки мені уже самому ,цікаво чи повірили .
Яб теж напевно чистив білше, якби грядка була довшою .
Ігор діаметер коліс на мотоблоці у мене 66см
Кентавр МБ1012ДЕ-8 . МКБ-70
Так дійсно переміряв ,Від важкого мотоцикла .Ну от всежтаки незнаю як бути .На мб стоять 4-7 ,37 см. чи не завелика буде швидкість. Умене ще є 9-ка і 10-ка в діаметрі 44 і 47 см, так от і незнаю як постуити, на які диски купляти резину .Щоб потім не пошкодувати .
Останній раз редагувалося Егора76; 03.07.2013 в 22:43.
Перше місце тут гарантоване!
http://apkforum.com/showthread.php/6...9630#post69630
Мототрактор "Zubr JR-Q78" ("John Deere Ambulance") @ "Протон МБ-80-Кузька"
Доброго дня усім. Може хтось має інструкцію до мотоблока PS-Q74, а то мій малюк після успішного виорювання картоплі почав щось захлинатись і погано заводитись холодним. Взагалі давайте поговоримо трохи про мотори і ремонт
15 градусів то вже треба жобре крутити ручку
Зніміть і промийте прочистіть розпилювач форсунки. При такій Т ніяких змін при запуску не повинно бути. Прикрутіть подивіться як вона розпилює і якщо є хоч найменша підозра то промивайте. Бо в циліндрі, під великим тиском вона взагалі може погано розпилювати.
Якщо хтось не може знайти мануалу по МБ чи МК набирайте в запитах клони яких в усіх моделях неміряно бо реально МБ не так і багато.
Алло! Може хтось знаэ точну маркыровку ременыв, якы застосовуються в PS-Q74
Соціальні закладки