Добра усім! Сьгодні давав своєму брату попробувати фрезувати своїм мотоблоком. Щось теперішня молодь зовсім квола Брат молотший від мене на 10 років а витримав всього пару проходів .
Добра усім! Сьгодні давав своєму брату попробувати фрезувати своїм мотоблоком. Щось теперішня молодь зовсім квола Брат молотший від мене на 10 років а витримав всього пару проходів .
Руський воєнний корабель -пішов нах@й .
Попрацював я сьогодні своїм меньшим мотоблоком
Взяв я собі на свою голову ще 20 сотих города. Всеб нічого но вот з 20-ти сотих приблизно 7, от в такому було стані
Що там було колись, я так і не дізнався, напевно уже багато років просто заростало і що найгірше то напевно по зораному. Мій тяж того не подужав фрезою. Я і ножі знімав ,то не став я його мордувати. А вирішив висадити десант
Пару проходів ,такби мовити пристрілявся
ну і до роботи ., а бо я ті буряни з тими колдобинами, або вони мене
тут я перекурив,
ну і так розробився той кусок. Тепер вже тяж усе це гарно розрівняє, під посів мішанки.
Останній раз редагувалося Егора76; 05.04.2014 в 23:46.
Егора,дружище,славная работа,рад за Вас.Сам до сих пор удивляюсь этому роторному экскаватору.
Дякую п. Ростиславе. Так мб сила. Правда прийшлось з редуктором розбиратись, шось він барахлив то сальніки то підшипники то вилочка .А все через те що продавці навіть не глянули туди, не зробили ніякої перевірки і так демонстрували людям ,заводили на сухо і не раз напевне. Добре хоч шестерні живі. Зараз на нігролі не тече не лізе не пінится, редуктор не грієтся. Тільки після роботи, то чути трошки запах того нігрола.
Я буду старатись.
Дякую !
Выбросил из редуктора коктейль тада+нигрол+хадо и забадяжил просто нигрол.Нету пены,сальник высох,запах шпал приятен.Нигрол у руля,брат!
Не довго я тішився тим нігролом поліз через заливну горловинку в пробці є отвір сапун . І на первічнім валу уже сальник пробка помокрів. Шось нігрол мені уже не внушає довіри. Може якусь сюпер пупер мастило купити аби не лізло то прикупив-би уже ту літру, аби знати що купити, марку того мастила По перереду косовиця, то мб майже не глушится за день ,так як працюємо в трьох ним позмінно по годинно .
До речі ще така інфа, власникам таких мб. Фреза на наших мб точніше кріплення ножів чугунне, я уже відбив одного ножа разом з кріпленням. Поки ще не вирішив як відремонтовувати, і ще знайшов на двох уже тріщини по дирках, куди вставляєтся болт для закріплення ножа . Я правда на поровся на припона металічного .Але всеодно рано чи пізно з таким фрезуванням як у мене, то відлетів би той ніж .
добрый день ну и как ваша зирка нормально тянет сцепку с двумя окучниками
а это вы культивируете на 1ой скорости?
так это же получается долго я например сразу делаю как надо на первой и все пробовал культивировать на 2ой мне кажется движку тяжело и прорывается черняй дым из выхлопной но я говорю именно за дизель.Кстати при покупке мб продавец предупредил что 1я скорость рабочая а 2я транспортировочная
Соціальні закладки