Якщо виділити речення мишкою а потім натиснути кнопку "Цитировать" то перенесе тільки ті речення які Ви виділите.
ZIRKA LX 2062D
Привіт! Можна вчіпити і два але мені вистарчає одного ,не пробуксовує .
У мене не написано такого, в моїм мб 4 к.с. а в бензинових мб з таким редуктором 6. 5 к.с.
фрезую усе навіть стежки на другій передачі, на першій то мб хіба котитися буде по городу а не фрезувати .
Ну а вы пашете своим зубром?
Орю я більшим мотоблоком. Цим малим мб я багато працюю ,но оранки навіть не пробував, думаю що нічого путнього з цього не вийде. Може і десь під якісь грядочки можна щось там зорати, но не города 25, 30 сотих, нащо так над собою знущатисьМожна фрезами пройитись і осіню а потім на весні. Тим більш форумчани таке практикуюють. Здаєтся Володимир 59 протаке десь писав, але я точно не знаю щоб не помилитись .
А какой у вас больший мотоблок?а я пашу своим где то соток 6 в этом году хочу попробовать еще 15
Уважаемые форумчане как вы считаете можно ли на данном мотоблоке добавлять фрезы чтобы шире был захват при культивации
Доброго времени суток два вопроса всем владельцам данного мотоблока и его клонов 1)как часто нужно менять масло в двигателе(я меняю раз в два года) 2)у меня из под крышки бензобака если наклоняется мб вытекает соляра(модель с диз.двиг.)это у всех так или у меня деффект?
Дуже у багатьох, навіть інших моделей. По-моєму навіть тему таку колись створили - "кришка бензобака". Вже не памятаю від кого, була порада вирізати додаткову прокладку з пластмасової кришки для банки - я скористався і підтікання припинилось. Користуюсь вже десь біля року.
ZU-15 (Зубр 105)
Боже великий, єдиний,
Нам Україну храни,
Волі і світу промінням
Ти її осіни.
Я понял спасибо,значит мне нужно перед каждым сезоном масло менять.А какое масло вы льете в своего Зубрика?
Тута є ціла тема про вибір мастилаhttp://apkforum.com/showthread.php/5...A%D0%B0/page39 для мотоблока Там я написав яким користуюсь мастилом, там можете теж запитати і можете навіть отримати консультацію .
У мене є посилання на один форум .людина там усе дохідчиво розписав, як рзшифровувати масла оті усі букви і перед цифрами і після.Попршу свїх друзів з форуму щоб якось переписали то усе на наш форум. Але торшки терпіння, бо з часом не дуже у мене.
Для всех владельцев таких моделей просто информация если кто не знал то к таким мб подходят ремни с Эталона у меня стоят немецкие просто супер
Соціальні закладки