ясно у меня мб один в один как у него.если бомбить перестанут тоже буду усовершенствовать свой мб
Доброго времени суток всем форумчанам 2 месяца сюда не заходил и смотрю наша тема заглохла.Не много вас расшевелю интересует мнение всех скоро огород пахать хочу гз перевернуть задом на перед чтоб загребал лучше не вредит ли это мб?
Юрий зирка 41,видал на алибабаком фотку мехплуга - одно колесо,точнее ГЗ с шипами и усё.Вероятно,без разницы направление галок на ГЗ,важнее состояние почвы и глубина вспашки.Я напахал такие бордюры,армированные щириём и лободою - шо лучше было бы пойти на грибы заместо пахоты.Так что "средства не всегда оправдывают цели".
Вітаю Вас друже.Даже від несподіванки аж "гикнулось" коли Вас стиль писанини побачив.Радий Вас чути Ростислав Анатолійович.Не пропадайте.
Якщо зробити коротенький звіт то:площа під картоплю-солома приорана та посіяна гірчиця.Учора з ранку посіяв пшеничку,правда голуби дістають;хтось у мене цієї ночі усі СД диски поцупив і голуби створили свій шабаш.
Але тепір можна сміло розслабитись та на рибалку осінню ходити.
А що у Вас гриби є?У нас з"явились та суша та і пропали.
Терпіння;Любовта Безкорисливість
[B]Зірка151:СадкоМ-900[/B]
Навзаем радий,друже!Гриб растет,туманы помогают,тоже сухо.Третьего дня два десятк бабок нашел на канаве и красноголовцев пару.Тока приехали со Станишовки,девчат возил в конно-спорт школу.Довольны.Готовлю поле под озимую,жду дождя.
Все правильно,по срокам - самое то,я просто с бордюрами мурыжусь,жду покуда корни не отпустят грудку.Катал каток - тока бензу спалил даром.Ничё,до 25-го посею,Бог даст.
Трошки оживлю тему, може і забули про такуЗаразом може хто що порадить із тою пробкою заливною, на редукторі у моїм мб .
Виганяє мастило , в пробці є отвір тобіш сапун ,я так розумію ото і через него винаняло. Я його заткнув, то попід пробку почало гнати, ну я уже і під пробку підмотав то полізло через валіки переключення передачЗвідки там тиск взявся?
якби то так доробити ,аби тиск стравлювався і мастило не лізло ? думаю що може скоро і по колісному валу виступити. Уже якось і самому не приємно постійно той редуктор в мазуті не приступити, пока зміню колеса чи фрези то і сам такийже вимазаний ..
Можливо на іньших мб з подібним редуктором якась хитро-умна пробка?
![]()
Та ні не перелита ,якби навіть перелив то ужеб вигнало давно, вонож без зупину жене я уже думав коли перестане гнати то злию і гляну що там залишилось ,але я думаю що там уже і так не більше грам 600-700, а по інструкції літра .
Я памятаю цю доробку, але п Ростилав якраз і пробивав заливну пробку ,здаэся голку зі шприца вставив. А у мене уже якби там і є той сапун ,от в тім то і проблема, що і не заткнути і не залишати той отвір .
в мене така ж ситуація ,коли тепло не тече а при температурі близькій до нуля піна вилазить.я думаю що шестерні зміщують холодну густу оливу із повітрям тим самим збільшуючи його обєм. минувшого року долив оливу і пробку заткав туго проводом з ізоляцією вроді перестало текти,тай в інструкції пише лишня олива витече через отвір значить знають про проблему.
Кентавр МБ1012ДЕ-8 . МКБ-70
Та проблема в эстетике или в эксплуатации? Как по мне пенится значит смазывает шестиренки. У меня так же редуктор грязный и даже хотел сменить смазку но пока от туда что то вылаэит значит она там естьДа и редуктор хлипенький для тех нагрузок что мы даем на него. У меня он и садит и копает картошку, возит не хиленький прицеп, (смотрите фотоальбом) Да и покупал его как лопату с моторчиком
![]()
Zubr
PS-Q70
Виникла у мене потреба в пригрузі свого мотоблока .
Потрібно було перефрезувати частину люцерки .
Попробував, та де там підскакує мб на тій люцерні, за товчено заїздив і мотоблокм і машиною грузовою як на дорозі
А виявилось що і пригрузити не маю чим мотоблока . Усякі блоки чи слупКи великі і не вдобні мішають .
То зробив такий пригруз і планую щепару таких,
Відрізав кусок труби 130 ЧИ 150 щось не знаю.
заварив торець в трубі
Засипав затрамбував мокрти піском і зававрив другий торець,
Приварив кріплення і причіпив до МБ .
Отримав крім пригрузу, щей бампер .
Соціальні закладки