Пишите отзывы делитесь опытом
Пишите отзывы делитесь опытом
Добра усім . У мене є заготовлено пару фото скидаю вже сюди. Сьогодні займався регулюванням счеплння. Паски дуже жорсткі і шківи не втерті, то пока ще не відрегулював до норми. Враження на даний момент хороші .Походив із ним по подвірю швидкість на першій передачі мене задовільняє .Досить потужний дизельний двигун що я навіть не сподівався ,легко запускаєтся як у тяжких кривим з декомпресором .Із не доліків які я покищо виявив це счеплення і далеко знаходятся від оператора важелі перемикання передач, що для мене якось незручно . Може з часом звикну .
Руський воєнний корабель -пішов нах@й .
Добра усім. У нас ще ніхто не працює на городах ,а я зранку вже тарахкотів не витримав. Нічого з цього невийшло, земля ще дуже мокра і налипає на ножі .За то набираюсь практики думав буде важче.
Скинув пару фоток в роботі .Взагалі враження від культика самі позитивні ,як говорять мої діти прікольно Далі побачим. Ще до вечера трохи потарахкочу .
Щось не цікавий цей культик нікому ,пишу уже третій пост і сам ну і добре ,сам пю ,сам гуляю........ Але всежтаки без допомоги неможу обійтись. При сплошному фрезуванні щось постійно права фреза заглибляєтся більше як ліва і мотоблок іде якось на перекос. Я вже ту сошку, пускав вільно і жостко,всеодно теж саме.
А де ж Гена, який відкривав цю тему, я думав він не один з таким МБ і чому він не дивиться щоб вона постійно поповнювалася. А про те що звєрюга завалюється то уважно передивіться бо може неоднаково стоять ножі, чи чимось права сторона краще працює, бо що там ще може бути? Сошка так впливати не буде...
Добрый вечер.Егора76 а фрезы на три ножа или четыре?
ZIRKA LX 2062D
Це додає мені впевненості що я не помилився у виборі. Я теж примірявся до коліс більших ,думаю докатки якісь знайти, вони ширші від мотоциклетних але вужчі наприклад за жигулівські .Іще є до Вас запитаннячко .Десь на Вашому фото незнаю чи тут чи на мастєрах Ви допрацювали сапун. Можливо це Ви так контролюєте рівеннь мастила чи ще щось. Розкажіть будьласка за це доопрацювання .І якщо зможете, то фото поблище .
Друзі, є у мене відео культивації своїм малишом .Може кому цікаво як працює цей культик, і умене зовсім нема практики .Тож дивітся хто хоче, і може щось не так, то критикуйте
Егора,братчику,не бачу,але в1рю на слово!
Егора,все гут,я не вижу из-за телефона.
Мотоблок Зубр PS-Q 70. Весеннее культивирование
Культивировал три раза ту же площадь. Фрезы с каждым разом углублялись в землю все глубже и глубже.
Zubr
PS-Q70
Такокю борінкою збираюсь боронувати картоплю. Що і як повідомлю по святах, думаю що повинноб получитись .
Але ось на другому фото я показав як заводна ручка вже майже достає до колеса і розмір колеса девятка .Я тут примірявся до докаток 13-х, але я не розумію як тоді заводити мото-культика і як можна встановити колеса від мотоцикла мт. Шкода що мало власників такого культика мені дуже подобаєтся ним працювати.
Соціальні закладки