Здравствуйте. Купил ЗУБР JR-Q78. Работает хорошо всё, в принципе. Но вот в последнее время радиатор часто начал закипать. Подскажите, в чём может быть проблема????
Здравствуйте. Купил ЗУБР JR-Q78. Работает хорошо всё, в принципе. Но вот в последнее время радиатор часто начал закипать. Подскажите, в чём может быть проблема????
Вітаю Вас на форумі! Думаю, що Вам варто було б долучитися до дискусії у темі "Тяжкі китайські мотоблоки Зірка від 61 до 151".
Там навіть на останніх сторінках розглядалася проблема закипання чи "закипання" рідини у системах охолодження мотоблоків нашого типу.
У мене такий же "Зубр-78" як і у Вас.
Тому запрошую Вас "туди"!
З повагою до Вас, Микола.
Мототрактор "Zubr JR-Q78" ("John Deere Ambulance") @ "Протон МБ-80-Кузька"
В першу чергу перевірте натяг ременя вентилятора. Потім зважте, чи не перегружаєте Ви МБ, чи правильно провели обкатку? І ще одне: це малоймовірно, але можливо в радіаторі утворилась повітряна подушка. Злийте воду і перевірте її об"єм- повинно бути не менше 1,5 л. Але, повторюю, це малоймовірно. І ще : при роботі двигуна (поки не кипить) перевірте чи не попадають гази в радіатор- і таке може бути.
ZUBR JR-Q78 ; КЕНТАВР МБ 40-2 Не бійся зробити крок в майбутнє... радій, що воно в тебе є і ти його твориш.
Ну я не проти цієї теми, але...
Що будемо й тут перемальовувати картинки з того "Букваря", якого вивчили ще у першому класі - темі "Тяжкі китайські мотоблоки Зірка від 61 до 151"?..
У нас же техніка практично ідентична!..
Я ще б зрозумів, коли б "yura54" або "Вадим" зі своїми супер-монстрами в окрему тему відділилися (хоча цього жоден з них собі не планує), але 78-го "Зубра" і 61-шу "Зірку " або іншого аналогічного виокремлювати як "особистість" думаю не варто.
В принципі якщо хтось хоче щоб таке було, я поважатиму його вибір!
http://sdxintong.en.alibaba.com/prod...g_tractor.html - сторінка з Китаю, для тих хто свято вірить в білоруське походження "Зубрів"
Зубр - JR-Q79
Одне діло знати а бруге - БАЧИТИ .
Зубр - JR-Q79
Скажіть , чи підскажіть , а чи може адміністратор поміняти мені rjcnz оце і щоб при тому все зберіглося , як його спитати , чи може хтось другий може?
Зубр-JR-Q78E.
Да , от тепер друге діло , ато написав був таке ім*я шо і неозвучиш .ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ АДМІНІСТРАЦІЇ . Супер
Зубр-JR-Q78E.
Скоріше ми - "техноманьяки"!...
Друже! Я сповнююся гордістю за Вас! Молодець!
Як відчуття? Я це вже давно хотів зробити! А зараз мабуть зроблю!
Доречі, а "вєлік" мабуть для того, щоб зганяти на АЗС, коли за 100 км від "аеродрому" закічиться соляра... Не інакше...
Колись я "розповідав" анекдот про велосипед...
Йде зять по дорозі, а назустріч теща їде на велосипеді...
Зять і питає: "Мамо! А куди це Ви їдете"?..
А вона: "На кладовище"!..
Зять: "А хто велосипед додому прижене"?..
Жінка боїться чи в прицепі чи рядом їхать , а тут поїхали садити капусту я на Зубрику вонаж на веліку і в дорозі порвалась цепка . пришлось велік грузить жінці кажу сідай , нев*яку дішла пішком , а назад накосив трави кажу давай сідай невидєлуйсь короче з боєм посадив в прицеп , то вона пов дороги з закритими очима їхала все думає , що перевернемся . Я кажу ти подивись яка в нас база коліс , вона всьоравно непоніма. шо МБ колеса отдельно от прицепа , короче була ось така хохма.
Зубр-JR-Q78E.
Соціальні закладки